Traditsiooniliselt on päevad jagatud erinevate teemade nimelisteks, kavast ei puudu publiku alatised lemmikud Eharoosa kirjandusõhtu, kinoõhtu, üha menukamaks muutuv kohvikute päev ja lõkkeõhtu Rebase sadamas. Ekskursioonidest on kavas kirjanduslik rattatuur, semiootiline jalutuskäik ja ajaloohõnguline kunagi Karlova serval toimunust lugusid pajatav ringkäik. Aleksandri Aias arutletakse kogukonnaaianduse teemadel. Neljapäeval tulevad oma liikumist pakkuvate programmidega välja Karlovas tegutsevad koolid. Reedese õhtupooliku sisustab kolme Karlovas tegutseva kooli ühisfestival KarlovARTs. Usinalt osalevad päevade kava mitmekesistamisel linnaosas tegutsevad kirikud ja kogudused.

Karlova Seltsi esimehe Arne Halli sõnul toob kõige rohkem elevust ja külalisi laupäeval toimuv Karlova kohvikute päev. Päeva kese ja tuiksoon koondub Tähe tänava sel päeval liikluseks suletud lõiku Pargi ja Kuu tänava vahel, kus on nii kohvikuid, ainulaadsete kaupade pakkumist kui ka pillimängu.   Taas avab oma uksed üle 50 (kodu)kohviku ning menüüs on küllaga nii kohalikku kui eksootikat, leivakõrvaseks pakutakse nii mõneski kohas muusikat ja üllatusi. Unustatud pole kauplemishuvilisi, kel on võimalus lett üles lüüa kas oma hooviväravasse või selleks planeeritud Tähe tänava lõiku. Kinoõhtul jätkatakse traditsiooni näidata värsket kodumaist mängufilmi, milles kajastatavaga sarnased seigad on toimunud küllap Karlovaski. Pika laupäevase päeva lõpetab mõtisklushetki ja sädemete lendu pakkuv lõkkeõhtu Emajõe ääres Rebase sadamas.

Karlova päevade kava 

Karlova päevi korraldab Karlova Selts koos arvukate koostööpartneritega nagu Tartu linn, kohvik Anna Edasi, Tartu loodusmaja, Karlova Kool, Forseliuse Kool, Tartu Kunstikool, Kõrgem Kunstikool Pallas, Lille Noortekeskus, MTÜ Tartu Eksperimentaalne Jalgrattatehas, baar Barlova, erahuvikool HuviTERA, Koidu Keskus, Tartu I Muusikakool, Tartu Pühade Aleksandrite kirik, Salemi kirik, Tartu baptistikogudus, Rebase sadam jt. Festivali toetab Tartu linn.

 Lisainfo:

Arne Hall, Karlova Seltsi esimees, tel 511 8829.

Kirjandusõhtu info:

Raivo Valk, tel. 5278074

Kohvikutepäeva info:

Ruta Rannu, tel. 5398653