Kui Sa tahad rääkida kaasa kooli ja kogukondade koostöö teemal, siis

tule 29. oktoobril Forseliuse või 30.oktoobril Karlova kooli mõttetalgutele!Mõlemas koolis algavad talgud kell 6 ja kestavad umbes 2 tundi.

Rohkem infot ja registreerimine: www.tartu.ee/tuluke

 * „Mu sõbranna on ise selles koolis käinud ja tema küll ei tahaks oma last sinna panna. Mida ma oma lapse tulevase kooli kohta tegelikult tean?"

„Ma ei taha käia koosolekutel, kus räägitakse vaid parandatud katustest ja jõulupaki hinnast. Aga mida ma tahan?“

* „Me oleme kooliga korraldanud erinevaid üritusi, aga ainult väga väike osa lapsevanemaid osaleb. Miks see nii on?“

 Oktoobris toimuvad neljas Tartu koolis, sh kahes Karlova koolis  mõttetalgud, kus väikestes arutelugruppides räägitakse kogukondade (tänaste ja tulevaste õpilaste vanemad, kooliümbruse elanikud, asutused, seltsid) ja kooli koostööst. Millised on head näited vanemate omavahelise kogukonna loomiseks, vanemate ootused ja võimalused kooliellu panustada, kooli ootused kogukondadele? 

Mõttetalgud toimuvad 2 aastase projekti TULUKE raames, mille sihiks on lühidalt: parem infovahetus, parem huvide esindatus ja parem kogukonnatunne Tartu koolides. Projektis osalevad Tartu Kesklinna Kool, Tartu Mart Reiniku Kool, Tartu Karlova Kool ja Tartu Forseliuse Kool, koole ümbritsevaid kogukondi esindavad Karlova Selts ja Supilinna Selts. Mõttetalgud toimuvad:

14.10. kell 18 Reiniku Koolis;

28.10. kell 18 Kesklinna Koolis;

29.10. kell 18 Forseliuse Koolis;

30.10. kell 18 Karlova Koolis.

Registreeri end www.tartu.ee/tuluke

 

Kui on sel teemal küsimusi, suurem huvi ja/või valmisolek panustada, siis kirjutage või helistage:

Aune Valk

5267930

aune.valk@hm.ee