Laupäeval, 10.10.2015, toimuvad Tartus, Karlova linnaosas Tartu lahtised meistrivõistlused cyclo-crossis (korraldaja MTÜ Rein Taaramäe Rattaklubi,https://www.facebook.com/tartukross?fref=ts). Seoses sellega on ajavahemikul9.00-16.00 liiklusele suletud Pargi tänav kogu pikkuses ning Eha tänav Salme ning A.Kitzbergi tn vahelise lõigul, samuti A.Kitzbergi tänav. Kohalike elanike liikumine autodega nendel tänavatel on võimalik, kuid arvestada tuleb ooteajaga. Autosid lubatakse võistlustrassile ainult võistluste vaheajal ning seda ainuüksi rajajulgestajate nõusolekul. Täpne võistluste ajakava on leitav aadressilthttp://ejl.ee/ofile.php?lid=5782, võistlustrass ning raja profiil on nähtav aadressilhttp://www.mapmyride.com/routes/view/854244705.

Seoses võistlejate ning pealtvaatajate suure hulgaga on mõistlik autoga tulijatel jätta oma auto võistluskeskusest kaugemale ning liikuda võistluspiirkonnas jalgsi. Niiviisi on liikluskoormus väiksem, lisaks võimaldab see kerge vaevaga kogu trassi ulatuses ringi liikuda ning elada kaasa võistlejatele erinevates rajapiirkondades.
Lisaks Eesti parimatele noortele, eliit- ja harrastussõitjatele on stardis ka valitsev Eesti meister maastikusõidus Martin Loo ning profirattur Rein Taaramäe, samuti on oodata külalisvõistlejaid Soomest ning Lätist. Raja peal ootavad rattureid vaatemänguline hukatuse spiraal (Spiral of Doom), Pargi tn munakivitee, palju murupinda, trepijooks, tõkked ning kiired asfaldilõigud, mis panevad proovile kõik ratturite oskused ning vastupidavuse.
Võtke oma pereliikmed kaasa, riputage külge lehmakellad ja viled, haarake köögist kaasa potid-pannid ning tulge ja nautige kaunist karget sügisilma, elades kaasa ühele tõelisele cyclo-crossi võistlusele Tartu kesklinnas!
Kohapeal pakub sooja toitu ja jooki Karlova oma kohvik Anna Edasi.

Iga hästikorraldatud võistluse aluseks on abilised, siit siis üleskutse vabatahtlikele!
Kui oled tulemas võistlusi vaatama ning on võimalus kaasa lüüa kasvõi üheks võistluseks, siis anna aga sellest meile teada, alati on hea, kui trassil on rohkem rajajulgestajaid. Töö on lihtne, me anname värvilise vesti selga ning Sinu ülesandeks jääb vaid vaadata, et ratturid rajalt ei eksiks, jalakäijad ratturitele ette ei tormaks ning autod liikluspiirangutest kinni peaks.

Steven Puhm, tel. 5517876, steven@taaramaeklubi.ee
võistluste peakorraldaja