Karlova päev algab kell 10 laste loomehommikuga Anna Edasi kohvikus ning
kala- ja paadiasjade täikaga Rebase sadamas.  Alates kella 11-st saab sisse põigata Tartu loomemajanduskeskuses toimuvale Disainimaja kleidipäevale ja uudistada taimede lummuse päeva tegevusi Pargi 8 juures, kuhu rajatakse maheaeda.

Päeva põhiprogrammi juhatab sisse kell 11 Rebase sadamast algav karlovlaste rongkäik, mis suundub läbi Karlova peoplatsile. Päeva jooksul saab osaleda karlovlaste laadal ja põnevates õpitubades nii suurtele kui ka väikestele, nautida muusikaprogrammi kohalike ja kutsutud kollektiivide esituses.

Kogu perega saab meisterdada looduslikest materjalidest tuulelohesid või osaleda MTÜ Tehnikaringlus korraldatud arvutite remondi ja hoolduse  õpitoas. Toimuvad Tähe Rübliku sumomaadlused ja linnaosaseltside vahelised võrkpallireeglitega sulgpalli võistlused.

Karlova linnaosa ruumilisest arengust huvitatud saavad peoplatsil tutvuda endise "Kasekese" restorani esimeste eskiislahendustega, osaleda Päeva pargi maketimängus ja kaasa rääkida Karlova linnaosa 30 km/h alaks määramise arutelus.

Peoplatsil tutvustatakse Karlova Seltsi tegemisi, linnaosa väljaande "Kirev Karlova" ning kirjandusliku kogumiku "Kirju Karlovast" värskeid numbreid. Juba kolmandat korda tunnustab Karlova Selts "Karlova Ehe" tiitli vääriliste hoonete omanikke.

Lisaks on oma uksed avanud Tartu Kunstikool, kus toimub alates kella kümnest maalimise ja joonistamise stuudio. Alates kella kaheteistkümnest on Anna Edasi kohviku ees avatud telk, kus tegutseb Karlova restoran muusika, sõnaliste vahepalade, tänavabowlingu ja kriidijoonistustega. Salemi kirikus esineb kell kuus õhtul ansambel Robirohi.

Karlova päevad lõpevad lõõtspillimuusika kontserdiga Rebase sadamas kell kaheksa, kus esinevad Henrik Hinrikus ja Margus Priks.

Karlova päevade täpse kava leiab siit.

Karlova päevi korraldab Karlova Selts koos paljude heade koostööpartneritega, toetab Tartu linn, Tartu Kultuurikapital ja kohvik Anna Edasi. Projekti rahastab regionaalministri valitsemisala ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

Lisainfo:

Irma Mets
Karlova päevade peakorraldaja
Karlova Selts
tel. 51910258
irma_mets(at)hotmail.com