Oktoobri keskel avasime neljas Karlova linnaosa kohvikus fotonäituse, mis peegeldab meie armsa Karlova mitut meeleolu. Hea meel on teatada, et näitust saab veel kuni jõuludeni külastada nii kohvikus Spargel, Anna Edasi kui ka Karlova kohv. 

Näitusel saab vaadata tänavu Tartu kõrgema kunstikooli fotograafia erialal lõpetanud Elise Kasaku fotosid. Elise pildistas kõiki ajaloolise Ees-Karlova hooneid, et jäädvustada Karlova tänane miljöö ja meeleolu.  

1600st klõpsust jõudis seekord näitusele „Rännak Kaarlilinnas“ üle 60 pildi ja see on jagatud teemapõhiselt erinevatesse kohvikutesse. Näitus on pühendatud juubeliaastale Karlova 100. 

Kõige suurem hulk on arhitektuurifotosid, millel on hooned ja nende detailid. Need on eksponeeritud kohvikus Spargel (Kalevi 13) http://www.spargel.ee/et/.  

Anna Edasis (Tähe 20) http://www.annaedasi.ee/ saab vaadata Elise fotokollaaže fantaasia-Karlovast. 

Karlova Kohvi (Tähe 63) https://www.facebook.com/karlovakohv/ väljapanek on üles ehitatud refotograafia põhimõttel – seal on „uue aja pildid“ Karlova tänvavaadetest, mis on tehtud võimalikult täpselt ajalooliste fotode järgi.  

Nüüd viisime Karlova Kohvi seintele lisaks ka osad fotod, mis olid näituse esimese kuu aja jooksul eksponeeritud Barlovas, ehk siis pildi Karlova inimestest ja kassidest, kes ennast Karlova kodudes ja hoovides hästi tunnevad. 

Astu meie kodukandi kohvikutesse julgelt sisse, naudi pilte, head toitu ja sooja kohvi või teed!
Näituse koostas Elise Kasak Photography koos säästva renoveerimise infokeskuse Tartu ühendusega, toetasid Eesti kultuurkapital, Spargel, Anna Edasi, Karlova Kohv ja Barlova. 

Lisainfo:

Kristina Kurm
SRIK Tartu ühendus
53 315 313
kristina@srik.ee